Hvordan koble et termoelement?

Kablingsmetoden tiltermoelementer som følgende:
Termoelementer er generelt delt inn i positive og negative.Når du kobler til, må du koble den ene enden av termoelementet til den andre enden.Terminalene til koblingsboksen er merket med positive og negative merker.Generelt sett er terminalen merket med "+" den positive polen, og terminalen merket med "-" er den negative polen.

Når du kobler til, kobler du den positive elektroden til den varme terminalen på termoelementet og den negative elektroden til den kalde terminalen på termoelementet.Noen termoelementer må kobles til kompensasjonsledninger.De positive og negative polene til kompensasjonsledningene skal tilsvare de positive og negative polene til termoelementet.Samtidig må forbindelsen mellom termoelementets varme terminal og kompensasjonsledningen isoleres med isolasjonsmaterialer.

L-formet termoelement

I tillegg er utgangssignalet til termoelementet relativt lite, og det må kobles til et måleinstrument for å lese dataene.Måleinstrumenter inkluderer vanligvis temperaturvisninger, flerkanals temperaturinspeksjonsinstrumenter osv. Utgangssignalet til termoelementet må kobles til inngangsenden av måleinstrumentet, og deretter måles og vises.

Det skal bemerkes at ledningsmetoden til termoelementer kan variere avhengig av forskjellige modeller og spesifikasjoner.Derfor, i faktiske applikasjoner, må ledninger utføres i henhold til den spesifikke termoelementmodellen og ledningskravene.Samtidig, for å sikre sikkerhet, er det også nødvendig å ta hensyn til riktigheten og påliteligheten av ledninger for å unngå ulykker.


Innleggstid: Jan-13-2024